top of page

22 april 2024

Uppdaterat: 14 maj

Sitter nu här i Frankrike och jag reflekterar en hel del över min resa som tränare. Efter en lång säsong känner jag behovet av att ladda om batterierna, att hitta ny inspiration och vägledning för min fortsatta utveckling. För mig har alltid strävan efter att bli en bättre coach och en bättre människa varit viktigt, och nu sitter jag här och ställer mig frågan: Vad nu? Vad är nästa steg?

I 5 år har jag och Marina nu känt varandra, tränaren här i Frankrike, en fantastisk tränare och värdefull vän. Våra vägar korsades i Italien, och jag kunde aldrig ha förutsett att vi skulle hamna här. Frankrike har alltid legat mig varmt om hjärtat, den franska handbollsskolan inspirerar mig på många sätt, och möjligheten att kombinera den med min skandinaviska bakgrund och influenser från den spanska handbollen har varit en otrolig utvecklingsresa för mig som tränare, och den resan vill jag bara fortsätta, för det är något magiskt med denna blandning av handbollskulturer, det är nog där jag finner min största inspiration i utvecklingen av sporten och hur vi kan jobba med den individuella tekniken.


Så ja, vad gör jag om 1,2, 5 år? Jadu, inte ens jag vet själv riktigt, det är ett hav av känslor, tankar, idéer och möjligheter. Har i alla fall förstått att jag inte ska tvinga fram något eller stressa och Marina gjorde det ganska tydligt för mig igår:


If you're not happy, move on, do what makes you happy. If you're happy, stay!


36 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

27 april 2024

Några dagar som tränare i Frankrike, få träffa coach Raphaëlle Tervel som för mig är en enorm ära var precis det jag behövde efter en lång säsong. Bara att få träffa och prata med en tränare på högsta

18 april 2024

Cosmo ligger utslagen efter ett veterinärbesök, nedsövd och undersökt. Nu blir det örondroppar, medicin och schampoo som ska ordna hans irriterande hud och om 3 veckor åker vi på kontroll. Det var käm

17 april 2024

Jag har skrivkramp, jag vill få ut så mycket, samtidigt som min perfektionism stoppar mig, stoppar mig hela tiden, som att jag väntar på att komma på något bättre, ett smartare sätt att få ut det, per

Comments


bottom of page