top of page
CC23FA48-24E5-4DA4-96F5-95F2688D05EF 2.JPG

Anmäl dig till Skillsakademin!

Är du handbollsspelare och är ute efter maximalt fokus på individuell teknik? Då är min Skillsakademi träningslägret för dig! Från 10 år, pojkar, flickor, alla positioner!

Antal spelare: 12/grupp/nivå

Är du tränare och önskar utveckla ditt tränarskap och få kunskap i hur vi driver träningar och speciellt fokus på individuell teknik? Då är min Skillsakademi träningslägret för dig!

NIVÅ 1

Under dina tre första dagar på din resa mot maximal utveckling ligger fullt fokus på att förbättra dig inom handbollsteknik, taktik, samt mentala och fysiska delarna. Varje träning är genomtänkt för att säkerställa effektivitet och framsteg i din utveckling, med en tydlig röd tråd som vägleder dig mot dina mål!

 

NIVÅ 2

Nästa steg i din utveckling där vi bygger vidare på det vi tidigare jobbat med. Här är fokus på att förbättra teknik och taktik, och fortsätta utveckla dig effektivt. Vi siktar på att ta dig till en ännu högre nivå än innan!

 

DREAM TEAM

När du har slutfört Nivå 1 och 2, blir du en del av Dream Team. Här får du förmåner, rabatter och vi kombinerar akademins grundkärna inom individuell teknik med spelövningar och matcher för att fördjupa förståelsen för spelet, alternativ, beslut och taktik. Dream Team-samlingen äger rum en gång per år med cirka 20-25 deltagare per tillfälle.

I Norge, strax utanför Oslo i Nittedal!

MAXIMAL UTVECKLING - Nivå 1, 2, Dream Team

Fullt fokus på att utveckla dig maximalt i de handbollstekniska & taktiska delarna, samt de mentala och fysiska delarna. Varje Skillsakademi håller en röd tråd för att uppnå effektivitet i din utveckling!

Där drömmar blir verklighet!

Jag tror att drömmar kan bli sanna för alla, oavsett hur små eller stora de är. Genom att skapa de rätta förutsättningarna och ge stöd och motivation, tror jag att varje individ kan flyga högre än de någonsin trodde var möjligt. Varje repetition är en chans att utvecklas och varje utmaning är en möjlighet att växa.

En plats för utveckling!

Skillsakademin är inte bara en plats för idrottsträning - det är en plattform för personlig och mentalt växande. Min vision är att skapa en miljö där varje individ uppmuntras att sträva efter sin fulla potential, inte bara på planen, utan också i livet. Jag tror på kraften hos den individuella tekniken och taktiken, och min passion är att ge varje utövare de verktyg de behöver för att växa både kunskapsmässigt och mentalt.

bottom of page